Σάββατο, Ιουλίου 07, 2007

Μαζί Σχεδόν πετύχαμε

  • Μαζί πετύχαμε πολλά ???

    Η σωστή φράση θα ήταν αυτή που ακούσαμε από τον κκ. Πολύδωρα .

    Μαζί πετύχαμε ΣΧΕΔΟΝ πολλά

    Δεν γνωρίζω αν είναι γόνιμο να αναπτύξω ποια …. Να προσθέσω όμως στη προβληματική γιατί αναφέρω σχεδόν εεεε!!!! Το θεωρώ σκόπιμο.

    Σχεδόν πετύχαμε λοιπόν,
    Γιατί η Νέα Δημοκρατία ξεκίνησε ένα παιχνίδι, από σπίτι σε σπίτι, από γειτονία σε γειτονία, από ψηφοφόρο σε ψηφοφόρο, λέγοντας και τελικά πείθοντας για την ηθική κατάπτωση της κυβερνώσας τότε παράταξης, του ΠΑΣΟΚ δηλαδή. Άρα πέτυχε το στόχο της εξουδετέρωσης του αντιπάλου και της ανάληψης της εξουσίας. Βέβαια σε αρκετές περιπτώσεις δείχνοντας υπερβάλλοντα ζήλο. Κανείς όμως δεν λέει σήμερα ότι αυτός ο υπερβάλλον ζήλος της έχει γυρίσει μπούμερανγκ. Κατάπτωση ηθικών αξιών έσπειρε, ομολογιάδα, κουμπαριάδα, και υποκλοπιάδα θέρισε.
    Γιατί, κατάφερε, σύμφωνα με φίλα προσκείμενες δημοσιογραφικές πληροφορίες (πάντα), την Δευτέρα, ημέρα που έκλεγε όλη η Αττική και τα περίχωρα για την πυρκαγιά στη Πάρνηθα, να κερδίσει την επικοινωνιακή μάχη. Δηλαδή καμένη Πάρνηθα – Λαμόγιο ΠΑΣΟΚ σημειώσατε 2. Και εδώ έρχεσαι και αναρωτιέσαι, δηλαδή ακόμη και όταν καεί ο Εθνικός Δρυμός φταίει το ΠΑΣΟΚ γιατί έκανε κάτι πριν από 3 χρόνια. ….. SORRY η Πάρνηθα καιγότανε από Τετάρτη έως και ……, και εσείς βρήκατε να μιλήσετε για λαμογιές προηγούμενης τριετίας ??? Ληγμένα δηλαδή ?? Και αν τα πράγματα ήταν έτσι, γιατί η κυβέρνηση δεν ενημέρωσε κατ’ ευθεία τον εισαγγελέα παρά σφύραγε αδιάφορή εδώ και τόσο καιρό??? Τελικά κκ.Καραμανλή ξεφύγατε ή όχι από τις δυσλειτουργίες του Νεοδημοκρατικού κρατικού μηχανισμού σας με αυτό το τρικ ….. Άρα δεν πέτυχε το στόχο να μας κάνει να ξεχάσουμε την Πάρνηθα, όπως δεν μας έπεισε για τις προθέσεις του. Πολύ όμως περισσότερο μας δημιούργησε πλέον την πεπείθεση ότι κάτι χοντρό τρέχει στα γύφτικα …. Ειδικά για το θέμα των ομολόγων.

    Από το αποτέλεσμα καταλαβαίνουμε όλη ότι ακόμη και εν μέσω συνεδρίου ……. Δεν πετύχατε και πολλά……

Δεν υπάρχουν σχόλια: