Κυριακή, Φεβρουαρίου 14, 2010

Τι προβλέπαμε....... πριν τις ευρωεκλογές.

Τι λέγαμε “από το www.ziouzitsou.blogspot.com”

ΤΕΤΆΡΤΗ 4 ΜΑΡΤΗ 2009

Μιλάμε για διακυβέρνηση ΝΔ
Προσέξτε όλες οι χώρες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα στην οικονομίας τους κυρίως λόγω της χρηματοπιστωτικής κρίσης η Ελλάδα αντιμετωπίζει πρόβλημα γιατί δεν μπορεί να τιθασεύσει το Δημόσιο Έλλειμμα. Να τονίσουμε εδώ ότι το σημαντικό πρόβλημα είναι η επέκταση του Δημοσίου τομέα. (υπενθυμίζω την επίκαιρη ερώτηση βουλευτών του ΠΑΣΟΚ για τις νέες θέσεις, οργανισμούς, ΝΠΔΔ κα που έχουν δημιουργηθεί στο Δημόσιο)

Ποια μέτρα μόνιμου (?????) χαρακτήρα έλαβε??? Έκτακτες εισφορές, πάγωμα μισθών και άλλα ευτράπελα. Ασπιρίνες δηλαδή.

Ποια μέτρα ΜΌΝΙΜΟΥ χαρακτήρα προτίθεται να λάβει????

1. θα βάλει χέρι στο επίδομα Κανονικής άδειας και το δώρο Χριστουγέννων

2. Θα υιοθετήσει (θεσμικά και όχι μέσω της επιδεικνυόμενης ανοχής) τις ατομικές διαπραγματεύσεις στις συμβάσεις εργασίας.

3. θα αυξήσει τους συντελεστές ΦΠΑ

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέτρα που θα λάβει ΜΕΤΑ τις ευρωεκλογές.

Περιμένω και άλλα μέτρα. Σημειώνω όμως ότι αυτά τα μέτρα τα λαμβάνει γιατί εφάρμοσε για αρκετά χρόνια το Οικονομικό μοντέλο της ήπιας προσαρμογής. Θα σημείωνα, αν μου το επιτρέπετε, ένα Φιλελεύθερο Οικονομικό μοντέλο διακυβέρνησης της χώρας με απουσία του εποπτικού – ελεγκτικού μηχανισμού του κράτους.

Σημειώνω επίσης ότι η ανικανότητα και ανεπάρκεια της εφαρμοσμένης Οικονομικής πολιτικής για τα χρόνια διακυβέρνησης της Ν.Δ. είχε σήμερα και την επιβεβαίωσή της από τα πλέον υπεύθυνα χείλη… τον κκ.Μητσοτάκη.

Μας είπε δηλαδή ο κκ.Μητσοτάκης ότι για να αναλάβει το κορίτσι πρέπει να κάνει απογραφή (μα καλά δεν εμπιστεύεται τον κκ.Καραμανλή και θέλει και απογραφή???)

Στην Ελλάδα ζούμε και βλέπουμε, ότι την ίδια ώρα που ζητάτε εσείς της ΝΔ, ο κοσμάκης να δώσει από το υστέρημά του ΒΟΛΕΥΕΤΕ τα γαλάζια παιδία σας δίνοντας τους αυξήσεις, αναβαθμίσεις, προαγωγές …….. και ενίοτε προσλήψεις

Θέλετε και ονόματα??????

Προσοχή γιατί έχουμε !!!!!!!!


Κάποιο θα πουν ότι δεν τα λέγαμε. Αν είχαν πάρει μέτρα νωρίτερα, αν είχαν δημιουργήσει βάση για την σοβαρότερη εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό, αν δεν μας θεωρούσαν Κοντοπυράκια μπανανία, αν, αν, αν ……….



Δεν υπάρχουν σχόλια: