Τρίτη, Φεβρουαρίου 07, 2006

ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ

Κάποια βράδια παρακολουθώ τηλεόραση και απορώ με τον τρόπο που δημοσιογράφοι και πολιτικοί προσπαθούν να μου κλέψουν το εισόδημα μου. Παρουσιάζονται λοιπόν στο γυαλί και μιλούν για όλους και για όλα. Ο χαρακτηρισμός ‘Φωτεινός Παντογνώστης’ αποτελεί μάλλον ξεπερασμένη εκδοχή αυτών των TV personas.
Για παράδειγμα λοιπόν φωνάζουν ότι οι εργαζόμενοι παίρνουν πολλά χρήματα σε σχέση με την εργασία που προσφέρουν. Αναρωτιέμαι λοιπόν οι βιομήχανοι και οι Τραπεζίτες πόσα προσφέρουν για αυτά που απολαμβάνουν. Είναι δηλαδή αυτοί το ίδιο αποτελεσματικοί στην εργασία που προσφέρουν?
Ποιος ελέγχει λοιπόν την αποτελεσματικότητα αυτών των ανθρώπων και τους μισθούς που εισπράττουν. Ποιος έχει ελέγξει τις λοιπές αμοιβές που λαμβάνουν.
Όλοι τα βάζουν με τους μικρούς. Την εύκολη λύση. Οι μεγάλοι επενδύουν…….Που όμως ??? Γιατί επένδυση είναι και η Μερσεντες και η Πόρσε, και οι βίλλες και τα λοιπά, και τα λοιπά και τα λοιπά………
Όμως μάλλον και οι δημοσιογράφοι παίρνουν το κάτι τις τους για να παρουσιάσουν αυτά που πρέπει.

Από δω λοιπόν και στο εξής πρέπει να κοιτάμε και τις ετικέτες των δημοσιογράφων. Να ελέγχουμε τις καταβολές των πολιτικών, να διαφυλάξουμε την δημοκρατία μας.
Κάποιοι προσπαθούν να χειραγωγήσουν την ζωή μας …. Να μας κλέψουν τις επιθυμίες μας, να φυλακίσουν τα όνειρά μας . Προσοχή…… δύσκολες εποχές

Δεν υπάρχουν σχόλια: