Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 26, 2008

‘Είμαι εδώ για να υπηρετώ όλους τους πολίτες’ Συνέδριο ΝΔ

Ο Πρωθυπουργός μας είπε ότι θέλει να υπηρετεί τους Έλληνες Πολίτες.
Αναρωτιέμαι αν αυτό γίνετε μέσα από την σεμνή και ταπεινή διαβίωση του κκ.Βουλγαράκη?? την στιγμή που μάθαμε ότι ο ίδιος και η οικογένεια του έχουν πρωτοστατήσει σε περίεργές συναλλαγές με τη Μονή Βατο-μουτρο-πεδίου, όπως έχουν αποδεχθεί και ΝεοΔημοκράτες Βουλευτές.
Αποτελεί γενικό καλό όταν αρκετοί συμπολίτες μας να μην έχουν να φάνε ή να πάρουν τα φάρμακά τους και ο κ.Ρουσόπουλος να έχει μερικά σπίτια αρκετών εκατομμυρίων?? που έχουν αγοραστεί μέσω δανείων??? (μπορεί κάποιος από τους πολίτες -που τόσο υποστηρίζει ο Καραμανλής- να πάρουν δάνεια 1εκ ευρώ??)
Αποτελεί κοινό καλό η κατακρεούργηση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων??
Υπηρετεί τους Έλληνες
η παράδοση του ΟΤΕ στους Γερμανούς??
η εξαγορά του Γερμανού από το κράτος ??
η χρηματοδότηση των ελλειμμάτων που δημιουργήθηκαν από τα Δομημένα ομόλογα να χρηματοδοτηθούν από τον προϋπολογισμό της χώρας???
η αναπαραγωγή της γενιάς των 700€
Αυτά είναι αποτελέσματα της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ που άσκησε όλα αυτά τα χρόνια η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας ή των πολιτικών που δεν τόλμησε να ασκήσει. Μιλά για μεταρρυθμίσεις που έχει ή που θέλει να προωθήσει, μου λέτε πόσες από αυτές έχουν εξυπηρετήσεις το λαό και πόσες το μεγάλο κεφάλαιο ή τις προσωπικές πολιτικές στελεχών της Κυβέρνησης που καλύπτονται από τον πρωθυπουργό???

Περίμενα ότι αυτή την ύστατη στιγμή θα είχε το θάρρος να λάβει αποφάσεις ο Έλληνας Πρωθυπουργός. Περίμενα ότι πρώτα θα μας έδειχνε ότι είναι Έλληνας και μετά Πρωθυπουργός της παραταξής του

Δεν υπάρχουν σχόλια: