Παρασκευή, Οκτωβρίου 03, 2008

Η αλήθεια για το Υπουργικό Συμβούλιο της Πέμπτης 02/10/08

Από το πρωί της Τρίτης όλος ο κόσμος κι ο ντουνιάς συζητούσε το φιάσκο Δριλάκη. Τα πράγματα έγιναν, σε επικοινωνιακό επίπεδο, για την κυβέρνηση πολύ άσχημα, διότι δημιουργήθηκε, στη κοινή γνώμη, η αίσθηση ότι «εδώ ο Κόσμος καίγετε και η Ν.Δ. χτενίζετε». Σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης (ειδικά την Τρίτη το βράδυ) η είδηση Δριλάκη έπαιζε περισσότερο από την κρίση (ΚΡΑΧ) στη Παγκόσμια Οικονομία.
Έπρεπε να βρεθεί τρόπος να ξεπεραστεί το νέο Βατερλό της Κυβέρνησης που έδωσε στο τόπο, η Νέα Δημοκρατία.
Έπρεπε να ληφθούν άμεσα μέτρα, να γίνει κάποια κίνηση. Η κίνηση αποφασίστηκε εν θερμό, από έναν Πρωθυπουργό που σκέφτεται εν ψυχρό. Σε ημέρα απεργίας δημοσιογράφων διέρρευσαν, από σενάρια εκλογών έως ανασχηματισμό και συνεργασίες προεκλογικές και ίσως μετεκλογικές. Το γεγονός κρίθηκε ατυχές, γιατί οι γνωρίζοντες τα της Νέας Δημοκρατίας τα εξέλαβαν ως σοβαρά σενάρια και όχι ως επικοινωνιακά τρικ. Μαζεύτηκε το απογευματάκι με παράλληλη πρόσκληση στους Υπουργούς για Υπουργικό Συμβούλιο και μάλιστα έκτακτο.
Το Υπουργικό Συμβούλιο είχε μοναδικό σκοπό την αντιστροφή του κλίματος. Ποιου κλίματος?? Απλά να σταματήσει ο κόσμος να έχει την άποψη ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΙ Η Ν.Δ. ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: