Τρίτη, Ιουνίου 09, 2009

Το μήνυμα εστάλη.... παίρνουμε μέτρα για τις δημοσκοπήσεις.... Αυτό σημαίνει αντανακλαστικά

Το μήνυμα εστάλη
Η αλήθεια παρά τα όσα επικοινωνιακά φαιδρά και απαράδεκτα συνέβησαν την εβδομάδα που πέρασε, αλλά και την κακή παρουσία της Κυβερνώσας παράταξης, το μήνυμα εστάλη. Η αλήθεια πάλι είναι ότι μέσα σε όλο τον ορυμαγδό των εξελίξεων, το μήνυμα που έλαβε η κυβέρνηση, είναι να αλλάξει ο νόμος για τις δημοσκοπήσεις.
Παράκληση ….
Πέστε στη κυβέρνηση ότι δεν φταίει ο πιανίστας.
Οι δημοσκόποι απλά έκαναν τη δουλεία τους. Ας πάρουν επιτέλους κάποια μέτρα σοβαρά διότι το ‘υπεύθυνος και η ευθύνη’ είναι δύο μεταβλητές, δύο παράγοντες αν προτιμάτε, που μετρήθηκαν στις εκλογές, και το εκλογικό σώμα είπε ότι η Κυβερνώσα παράταξη δεν είναι και τόσο υπεύθυνη όσο μας παρουσιάζεται. Άλλωστε με τόσες πολιτικές ευθύνες που έχουν αναλάβει τα Κυβερνητικά στελέχη, έχουν ψιλοευτελήσει τον όρο ευθύνη.
Πρέπει να σκεφτούν στη ΝΔ, τι πρέπει να κάνουν όχι για να κερδίσουν τις επόμενες εκλογές αλλά για να μην εκνευρίσουν παραπάνω τους Έλληνες.

1 σχόλιο:

barel είπε...

Γιάννη μην τους πιέζεις γιατί αυτοί είναι ικανοί να συλλάβουν τα παιδιά των δημοσκόπων πάνω στη ταραχή και το αδιέξοδο τους...Πολύ καλό το blog σου θα τα λέμε συχνά.