Κυριακή, Δεκεμβρίου 07, 2008

ΒΑΤΟΠΕΔΙ - ΑΛΕΞΗΣ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΤΟΥ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ....,Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΡΟΥ ΑΛΕΞΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ

Όλα έδειχναν ότι πάμε για εκτροπή. Θέλετε να την πούμε πολιτική, θέλετε να την πούμε επικοινωνιακή, το σίγουρο είναι ότι η παρούσα εκτροπή είναι δολοφονική. Η κυβέρνηση θέλοντας εναγωνίως να απεμπλακεί από το καραμπινάτο σκάνδαλο του Βατοπεδίου άφησε την Αθήνα να καεί και ίσως να καίγεται για πολλές ημέρες. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.
== Κοινή πεποίθηση είναι ότι στο Σκάνδαλο του Βατοπεδίου έχουν εμπλοκή και υπουργοί και Υφυπουργοί της παρούσας κυβέρνησης.
== Κοινή πεποίθηση είναι ότι αν πάμε σε ψηφοφορία για προανακριτική και ψηφίσουν ελεύθερα οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, σίγουρα θα έχουμε παραπομπή.
Ας κρατήσουμε λοιπόν αυτές τις δύο αρχικές πεποιθήσεις μας. Ας προχωρήσουμε λίγο παρακάτω. Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδος βλέπαμε τις απέλπιδες και αποτυχημένες παρεμβάσεις της Κυβέρνησης να ξεφύγει από την αγχόνη του Βατοπεδίου και τον επιθανάτιο βρόγχο που της προκαλεί.
Όλοι οι γνώστες της επικοινωνιακής στρατηγικής της Κυβέρνησης (κυρίως επί ημερών Ρουσόπουλου) περιμέναμε – ως φυσικό επόμενο – επεισόδια στα Εξάρχεια με γνωστούς άγνωστους. Δεν υπήρχε όμως αιτία. Έπρεπε να δημιουργηθεί μια αιτία.
Θεωρώ ότι το γεγονός της δολοφονίας του μικρού Αλέξη ήταν προγραμματισμένα τυχαία.
Ήταν προγραμματισμένη γιατί, όπως είπα οι γνώστες της πολιτικής επικαιρότητας, είχαν την πεποίθηση ότι κάτι θα συμβεί.
Ήταν τυχαία γιατί το γεγονός αυτό καθ’ αυτό δεν ήταν ηθελημένο. Ίσως η πίεση που είχε ασκηθεί στους αστυνομικούς για την περιπολία στα Εξάρχεια, ίσως η κακή οργάνωση της αστυνομίας, ίσως ο γενικός αναβρασμός της κοινωνίας, λόγω φτώχιας και ανέχειας, λόγω της κοροϊδίας που μας πουλά η κυβέρνηση για τις λοβιτούρες της, ίσως, ίσως, ίσως……. Το παιδί χάθηκε ή αιτία δόθηκε και η έκρηξη στην κοινωνία πραγματοποιήθηκε.
Το βαθύτερο όμως αίτιο δυστυχώς δεν το έχει καταλάβει η Κυβέρνηση.
Μάλλον η κυβέρνηση θα πρέπει πλέον να προσέχει πολλαπλά.
Μην τολμήσουν να μην πάνε την υπόθεση του Βατοπεδίου σε προανακριτική.
Μην τολμήσουν να καλύψουν αυτούς που ο Έλληνας πολίτης θεωρεί ένοχους. Θα θρηνήσουμε κι άλλα θύματα !!!!!

3 σχόλια:

monahikoslikos είπε...

προγραμματισμένα τυχαία, σωστόοοο!

ERMIS είπε...

εμ.....!!!! δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικα

paraxeno είπε...

ήδη τους καλύψαν τη στιγμή που δεν παραπέμφθηκαν με τη διαδικασία του αυτόφωρου... ο θεός να φυλάει οσους ειναι στο δρομο μονο... απο εκείνους που ειναι ικανοί για τα παντα.