Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Έχουν χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών

Από Υφυπουργό της Κυβέρνησης (Υφυπουργό Παπαδόπουλο του Υπουργείου Αγροτικής κλπ κλπ) άκουσα ότι ‘…..έχουμε χάσει την εμπιστοσύνη των πολιτών’ όπως επίσης ότι ‘….σύντομα η κυβέρνηση θα επανακτήσει την εμπιστοσύνη των αγροτών’
Θεωρώ ότι σιγά - σιγά κατανοούν ότι έχουν χάσει την εμπιστοσύνη του λαού και προσπαθούν με το ‘Σουφλιά δώσ’ τα όλα’ να επανακάμψουν.
Σε λίγο θα μας βγάλουν και τα σκάνδαλα της Siemens. Αναρωτιέμαι γιατί τόσο καιρό δεν τα έβγαλαν στη φόρα??? Γιατί τα φύλαγαν ??? Τι περίμεναν??
Τα δικά τους τα σκάνδαλα όπως το Βατοπέδι, γιατί το κουκούλωσαν με τρόπο μάλιστα προσβλητικό ως προς της λειτουργία της Δημοκρατίας??? Αν είναι δυνατόν επειδή φοβήθηκαν μήπως και κάποιοι στείλουν τους δικούς τους στη δικαιοσύνη, απαγόρευσαν σε όλη τη συμπολίτευση να εμφανιστεί στη Βουλή.
Τη δική τους συμμετοχή στη siemens πότε θα τη μάθουμε??? Πότε θα μάθουμε αν και ποιοι συμμετείχαν σε πάρτυ με οικιακούς εξοπλισμούς ή σε ανανέωση εξοπλισμών γραφείου, από την παράταξη της νέας Διακυβένρησης???
Πότε θα μάθουμε αν και τι έγινε με τις ενισχύσεις στους πυρόπληκτους??? Πότε θα μάθουμε για το Ζαχόπουλο ?? Υπήρξε ή όχι σε αρχικό επίπεδο σεξουαλική παρενόχληση και εκμετάλλευση υφιστάμενου από προϊστάμενο??? Θα μάθουμε και πότε τι έγινε στο Υπ. Πολιτισμού επί διαχειριστικής περιόδου Ζαχόπουλου???
Δεν θέλω να πάω σε παλαιότερα σκάνδαλα. Απλά σκέφτομαι το πόσο πολύ κοροΐδο πρέπει να είναι κάποιος για να πάει να τους ξαναψηφίσει

Δεν υπάρχουν σχόλια: