Πέμπτη, Ιανουαρίου 15, 2009

Θα τρελαθούμε όλοι οι Έλληνες μαζί

Η κυβέρνηση Καραμανλή σύμφωνα με τον Υπ. Ανάπτυξης είναι κυβέρνηση ευθύνης ενώ όλοι οι άλλοι είναι ανεύθυνοι.
Δηλαδή είμαστε ανεύθυνοι όταν λέγαμε ότι ο προϋπολογισμός δεν θα εφαρμοστεί. Τελικά με τους διαδοχικούς βραχυχρόνιους δανεισμούς για την εξυπηρέτηση του Δημόσιου χρέους οι υπεύθυνοι της Νέας Δημοκρατίας θεωρούν ακόμη ότι θα εφαρμοστεί ο προϋπολογισμός??? Πότε να περιμένουμε την πρώτη αναθεώρηση??? Και όταν επισυμβεί η πρώτη αναθεώρηση θα φταίει ο κακός μας ο καιρός, οι Κασσάνδρες ή ο πανάθλιος οικονομικός προγραμματισμός της κυβέρνησης και ΟΛΟΥ του οικονομικού επιτελείου της.
Ότι η κυβέρνηση είναι η πλέον αξιόπιστη πολιτική δύναμη σε αντιπαράθεση με την αξιωματική αντιπολίτευση υποστήριξε ο Υπ. Άμυνας.
Δηλαδή η αξιοπιστία των πολιτικών δυνάμεων μετράτε σύμφωνα με τη ΝΔ, ανάλογα με τις κοπάνες που θα κάνει σύμπασα η συμπολίτευση από τη βουλή??? Γιατί οι κύριοι της ΝΔ δεν μένουν στη βουλή, να ψηφίσουν για την προανακριτική??? Γιατί δεν παραμένουν στη βουλή με στόχο να μας αποδείξουν ότι η πλειοψηφία των 151 είναι ισχυρότερη οποιασδήποτε πλειοψηφίας όπως υποστηρίζουν μεγαλοπαράγοντες της ΝΔ.
Γιατί η αξιόπιστη και υπεύθυνη ΝΔ δεν μας συμφωνεί με όλο τον Ελληνικό λαό για σύσταση προανακριτικής???? Γιατί δεν θέλει να αποκαλυφθούν οι πραγματικοί υπαίτιοι του ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ του Βατοπεδίου????
Μάθαμε βέβαια τελευταίως ότι οι μεταρρυθμίσεις είναι ένα λευκό χαρτί. Ειδικά στο τομέα της παιδείας, σύμφωνα με τον αρμόδιο Υπουργό, οι μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης συνοψίζονται σε ένα λευκό χαρτί. Μπράβο στο κ.Στυλιανίδη. Ο νυν του είπε ότι οι μεταρρυθμίσεις στη παιδεία που κατάφερε να πραγματοποιήσει δεν ήταν ούτε καν ένα πανεράκι με λελουδάκια σαν αυτά που εξοστράκιζε μια κρύα νύχτα του Δεκέμβρη. Μια νύχτα που ενώ πάγωνε η ψυχή των Ελλήνων κάποιοι προσπαθούσαν να μας μεταρρυθμίσουν.
Η παρούσα κυβέρνηση Καραμανλή αποδεικνύει ότι εξανέμισε όλο της το πολιτικό κεφάλαιο σε λιγότερο από μια εβδομάδα. Αυτό που ακούμε τώρα είναι αλληλοκαρφώματα. Ο πρώην Οικονομίας διέλυσε την Οικονομία. Ο νυν θα τη φτιάξει…..
Δυστυχώς αποδεικνύεται ότι δεν μπορεί το παιδί ….., δεν μπορεί
Το ατυχές όμως δεν είναι ότι δεν μπορεί το παιδί. Το ατυχές είναι ότι οι υπόλοιποι πρωτοκλασάτοι είτε δεν το έχουν καταλάβει είτε δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να σώσουν και εμάς αλλά και τους εαυτούς τους

Δεν υπάρχουν σχόλια: