Παρασκευή, Ιανουαρίου 23, 2009

Τώρα τον έπιασε ο πόνος για την παιδεία???

Τόσο καιρό τι έκανε??? Τώρα τον έπιασε ο πόνος για την παιδεία?? Βλέπει ότι δεν του βγαίνουν τα κουκιά για τις επερχόμενες πρόωρες εκλογές και άρχισε τόσο της ποιοτικές (παιδεία, στρατός κλπ) όσο και τις ποσοτικές (αγρότες, φορολογία ελεύθερων επαγγελματιών κλπ) παροχές.
Αμάν πια… Ας τελειώνουν πια. Να μας αφήσουν ήσυχους. Τόσο καιρό μας τρέλαναν με τα Βατοπέδια, μας μούρλαναν με τη Siemens, μας αλάλιασαν με τις πυρκαγιές, μας κούφαναν με τον Ζαχόπουλο, …… δεν μπορώ άλλο. Όσο προχωράω προς τα πίσω βρίσκω όλο και περισσότερα σκάνδαλα της Νέας Διακυβέρνησης. Δεν την λέω πλέον Νέα Δημοκρατία διότι στη Δημοκρατία υπάρχει εκπροσώπηση της πλειοψηφίας στη Βουλή. Από δω και πέρα θα τη λέω Νέα Διακυβέρνηση. Νέα σε ήθη και πρακτικές.
Τώρα σε λίγο θα μας βγάλουν τα σκάνδαλα των προηγούμενων. Σκάνδαλα μπαγιάτικά. Έπρεπε αυτά τα σκάνδαλα, τα σκάνδαλα των προηγούμενων, να μας τα έχουν πει από τα μέσα της πρώτης τετραετίας τους. Τώρα και μπαγιάτεψαν και δεν πείθουν οι σκοποί για τους οποίους βγαίνουν. Άσε που αν πάνε σε δικαστικές αίθουσες δεν ξέρουμε τι έκβαση θα έχουν.
Τα δικά τους τα σκάνδαλα, τις δικές τους τις πομπές να λέμε καλύτερα τις καλύπτουν με αποχή από τη Δημοκρατία. Να χαιρόμαστε τους Δημοκράτες.



Θα τους ξαναψηφίσετε???

Δεν υπάρχουν σχόλια: