Δευτέρα, Ιανουαρίου 07, 2008

Μια ανύπαρκτη Κυβέρνηση και μια σοβαρή, συγκροτημένη και αξιόπιστη Αντιπολίτευση

Όταν σε μια χώρα, η Κυβέρνηση δεν καταφέρνει να απεμπλέξει την χώρα από ένα παρουσιαζόμενο ως ρόζ σκάνδαλο, μέλος του οποίου είναι και το Μέγαρο Μαξίμου, τότε …… φασκελοκουκούλοστα.
Περιμένω δε, να δω την συμπεριφορά και κυρίως πως αντιμετωπίσει το σκάνδαλο ο κ.κ. Λαζόπουλος. Γιατί αυτού του είδους η ερώτηση???
Μα γιατί μέσα από τις εκπομπές του Λαζό, βλέπω πρωθυπουργική ασυλία. Μήπως μέσω πολιτισμού και Ζαχο… έχουμε σουξε ντελα Λαζό???
Δεν γνωρίζω τίποτα για το αν και γιατί. Θεωρώ όμως περίεργή την ασυλία στη καυστική σάτιρα του Λαζόπουλου για τον Καραμανλή. Εκτός και ο Λαζό θεωρεί ότι …. Αφού δεν δουλεύει που δεν δουλεύει ο Καραμανλής, δεν έχω να βρώ και τίποτα για να τον σατιρίσω.

Για να δούμε τι θα δούμε ……….

Ο George πάντως κρατά καλή στάση στο σκάνδαλο. Αρχικά τους άφησε να τα βρούνε μόνοι τους. Αφού δεν τα κατάφεραν ….. εεε άρχισε και αυτός τις κονδυλίες. Για τους λοιπούς της αντιπολίτευσης …… ξέρω γω. Δίνουν κάποια ψιλοάφεση αμαρτιών… τουλάχιστον εμένα έτσι μου ακούγεται η στάση του Συνασπισμού. Για ΚΚΕ ούτε λόγος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: