Τρίτη, Ιανουαρίου 15, 2008

Ζαχόπουλος και επιθετικός προσδιορισμός σκανδάλων

Ζαχόπουλος και επιθετικός προσδιορισμός σκανδάλων

Τα σκάνδαλα είναι Οικονομικά, Πολιτικά, κοινωνικά, ψυχολογικά (επιθετικοί προσδιορισμοί).
Το σκάνδαλο Ζαχόπουλου έχει πολιτική απόχρωση. Είμαι απόλυτος στη θέση αυτή και εξηγούμε. Από τις εφημερίδες έχει γραφτεί ότι 22.000 Έλληνες έχουν καταθέσει αίτηση για την προκήρυξη του Υπουργείου Πολιτισμού. Δηλαδή 22.000 Έλληνες πλήρωσαν 15€ για να έχουν δικαίωμα σε μια θέση στο Δημόσιο. Αυτοί οι 22.000 Έλληνες πλήρωσαν 15€ και κατέθεσαν τις αιτήσεις τους πριν από τις εκλογές. Δηλαδή αυτοί οι άνθρωποί ήταν όμηροι της κυβέρνησης, και των κατά τόπους κομματαρχών της αφού σίγουρο είναι ότι αρκετοί (δεν γνωρίζω πόσοι) είχαν λάβει βεβαίωση (από κομματάρχες) ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα είχαν αυτή την θέση στον ήλιο. Έτσι έγιναν και παρέμειναν όμηροι κατά την διάρκεια των εκλογών. Τους ασκήθηκε δηλαδή ψυχολογική πίεση. Έτσι τους αφαιρέθηκε η ελευθερία της βούλησης ή ελευθερία της ψήφου. Αυτό είναι ή όχι Πολιτικό Σκάνδαλο. Στο μέρος των πολιτικών σκανδάλων δεν τελειώσαμε …. Περιμένετε έχουμε να δούμε ακόμη πολλά

Η κυβέρνηση, δια των εκπροσώπων της, διαλαλεί και διατυμπανίζει ότι δεν υπάρχουν Οικονομικά σκάνδαλα. Αναρωτιέμαι όλα όσα έχει καταγγείλει η Προϊσταμένη – Διευθύντρια ή ότι άλλο του Υπουργείου Πολιτισμού, για αναθέσεις έργων, για αποχαρακτηρισμούς αρχαιολογικών χώρων, κλπ μπορεί κάποιος να μας πει τι είναι αν δεν είναι Καραμπινάτα Οικονομικά Σκάνδαλα.

Κοινωνικά είναι σκάνδαλο γιατί δημιουργεί ανάστροφες δράσεις στην πρόοδο της κοινωνίας. Και εδώ θα είμαι σαφέστερος και περιεκτικότερος σύντομα.

Ψυχολογικά…… δύο αυτοκτονίες είχαμε δεν σας λέει τίποτε αυτό??? Πόσες άλλες θα πρέπει να περιμένουμε για να απομακρυνθεί η κυβέρνηση που εκβιάζετε, από την εξουσία???

Δεν υπάρχουν σχόλια: