Παρασκευή, Αυγούστου 07, 2009

Αναρωτιέμαι 2 Γρίπη των χοίρων .....!!!!

Τελικά μεταδίδεται ή δεν μεταδίδεται ταχύτερα η γρίπη των χοίρων όταν ο κόσμος συχνοτίζεται.
Λένε ότι το πρώτο ή το δεύτερο κύμα περιστατικών θα έρθει το Σεπτέμβρη
Απλή παλιά Αριστοτέλια λογική.
Το Σεπτέμβρη θα έχουμε πολλά κρούσματα γιατί ο κόσμος θα συχνοτίζεται περισσότερο και έτσι θα διασπαρθεί με ταχύτερους ρυθμούς η γρίπη.
Το Σεπτέμβρη σημειώνω ανοίγουν τα σχολεία, αλλά το σημαντικότερο ……, ανοίγουν τα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ. Από 1η Σεπτέμβρη ξεκινάνε οι εξετάσεις στα ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας (εξεταστική Σεπτεμβρίου).. Τα party γρίπης θα φαντάζουν ξεπερασμένα όταν θα έχεις τον συμφοιτητή να φτερνίζεται στο διπλανό θρανίο και να σου πετά και το σκονάκι για να αντιγράψεις κι εσύ….
Βέβαια η κυβέρνηση έχει λάβει όλα τα μέτρα και μας διαβεβαίωνε ότι θα έχει έτοιμο (λες και έχει τις γνώσεις) το εμβόλιο της γρίπης για να εμβολιαστεί ο πληθυσμός από τα τέλη Σεπτέμβρη.
Αν κάποιος νομίζει ότι κάνω λάθος …., ας ρίξει μια ματιά στις αντικρουόμενες, μέχρι πριν λίγο καιρό, δηλώσεις του Υπουργού Υγείας.
Δυστυχώς προσπάθησαν να το διαχειριστούν πολιτικά, να αποκομίσουν πολιτικά οφέλη από μια επικίνδυνη για τον τόπο γρίπη, και δεν τους βγήκε ούτε όμως εξακολουθεί να τους βγαίνει.
Αντί να δημιουργήσουν κέντρα, μακριά από οικογενειακούς ιατρούς ή νοσοκομειακά ή διαγνωστικά κέντρα (Δημόσια ή Ιδιωτικά), με στόχο τον διαχωρισμό των κρουσμάτων της γρίπης από τις υπόλοιπες ασθένειες, αυτή εντάσσουν μέσα στον ιστό της περίθαλψής έναν οργανισμό απλής αναγνώρισης κρουσμάτων και ενημέρωσης για την κατάλληλη νοσηλεία.
Δηλαδή από προγραμματισμό ……. Μηδέν από μηδέν, μηδέν (σόρρυ 14% έτσι είχε πει ο Γκαντεμόσαυρος)

Καλές διακοπές

Δεν υπάρχουν σχόλια: