Πέμπτη, Αυγούστου 13, 2009

ΈΚΔΟΣΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο κκ.Χρηστοφοράκος έρχεται Ελλάδα. Η είδηση αυτή βοηθά επικοινωνιακά την ΝΔ αφού οι βουλευτές της θα πάνε στις περιφέρειές τους με μια τουλάχιστον νίκη….. «Την έκδοση του κ.Χριστοφοράκου»
Μέσα λοιπόν στην οικονομική κρίση, που θα ήταν το βασικό αντικείμενο συζητήσεων στα χωριά και στα πανηγύρια του δεκαπενταύγουστου, έχουμε ένα σαφέστατο μήνυμα (σύμφωνα με τη ΝΔ) λόγω που αλλάζει την θεματολογία των συζητήσεων.
Παράλληλα η εποχή της έκδοσης του Χριστοφοράκου είναι ικανοποιητική γιατί θα έρθει Ελλάδα ακριβώς όταν θα επιστρέφουν οι εκδρομείς του Αυγούστου, όταν θα ανοίγουν ξανά σιγά αλλά σταθερά οι ενημερωτικές εκπομπές τα πάνελ τους, όταν θα διαμορφώνετε μια νέα ατζέντα για την πολιτική του Χειμώνα.
Η Αχείλιως πτέρνα της όλης ιστορίας είναι ότι:
- Η υπόθεση μυρίζει έντονα μεθόδευση. Ο Χριστοφοράκος το σκάει κάτω από την μύτη της Ελληνικής δικαιοσύνης, και μετά από την απαλλαγή του για «προσοχή – προσοχή» το διάστημα που αφορά τη διακυβέρνηση της ΝΔ και μόνο, επιστρέφει.
- Σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιμένουν την ΝΔ να της ζητήσουν εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή
Η ΝΔ περνάει την υπόθεση ντάλα καλοκαίρι γιατί περιμένει εντονότατες αντιδράσεις από παντού.

Αποτελέσματα που περιμένω από αυτή την ενέργεια, Οι ΝΔκράτες βουλευτές να φάνε τα μούτρα τους από τα γιούχα στις περιοχές τους έτσι κι αλλιώς. Αυτό θα γίνει γιατί :
- Η διαχείριση της οικονομίας ήταν ερασιτεχνική για πάρα πολύ μεγάλο διάστημα. Σήμερα τρέχουμε πίσω από τις εξελίξεις και δεν δημιουργούμε εμείς τις λύσεις για τα προβλήματα που ταλανίζουν την Ελληνική οικονομία.
- Η κοινωνική εξαθλίωση που δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της εισαγόμενης οικονομικής κρίσης. Η καθημερινότητα έχει γίνει πραγματικά προβληματική. Το οικογενειακό κόστος ζωής είναι έχει εκτοξευτεί. Οι αλλοδαποί, δυσανάλογα πολλοί σε ποσοστό, ως προς τους Έλληνες κατοίκους σε διάφορές περιοχές
- Οι Παυλίδιδες, οι Βατοπεδινοί, οι ομολογιούχοι, οι κουμπάροι και γενικώς δεν έχουν ξεχαστεί, το αντίθετο.
- Αν και υπάρχουν εξαγγελίες για προσλήψεις μέσω χρηματοδότησης του ΟΑΕΔ, είναι τόσο πολλοί οι άνεργοι αλλά και τόσο δύσπιστοι, που αν δεν δουν την πραγματοποίηση της υπόσχεσης, όχι μόνο δεν ψηφίζουν αλλά δημιουργούν και εστίες κακής επικοινωνιακής αγωγής.
Η ζωή της κυβέρνησης θα είναι πάρα μα πάρα πολύ δυσκολότερη από το τέλος των θερινών τμημάτων και μετά.

Μερικές φορές σκέφτομαι ότι η ΝΔ περνά τώρα νομοσχέδια από τη βουλή γιατί όταν ανοίξει επίσημα η βουλή δεν θα μπορεί να περάσει τίποτα

Ειλικρινά πιστεύω ότι κάποιοι δεν το γλυτώνουν το γιαούρτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: