Κυριακή, Αυγούστου 23, 2009

Επιτέλους κάνε κάτι

Σήμερα διάβασα σε μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα ότι ο κκ.Καραμανλής έχει καλό πολιτικό αισθητήριο και παρόλο που αργεί να πάρει αποφάσεις τελικά λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις.
Εν κατακλείδι αυτή η πρόταση αν και με βρίσκει εντελώς αντίθετο μου δίνει την δυνατότητα να φωνάξω ‘εεε….. !!!!! ας κάνει κάτι επιτέλους’.
Δυστυχώς κάνω πολύ φιλότιμες προσπάθειες για να μην τον χαρακτηρίσω Βούδα που καπνίζει μπάφους και παίζει PRO.
Αυτό που με φοβίζει ιδιαίτερα είναι ότι η ανικανότητα και η ανεπάρκεια όσων τον περιβάλουν δημιουργούν ακόμη πιο ζοφερή εικόνα. Χτες χάσανε το παιχνίδι με την φωτιά και κάηκε η μισή Αττική. Αν δεν φτάσει η φωτιά σε μέρος που να μην μπορεί να κάψει τίποτε άλλο, έχω την αίσθηση ότι δεν θα σταματήσει. Και οι Βούδες μας κοροϊδεύουν ότι υπάρχει συντονισμός.
Περιμένω να δω τι τριχίλιαρα θα τάξουν πάλι και σε ποιους. Από την άλλη όμως:
Αλήθεια που στο διάολο βρέθηκαν τόσα σπίτια μέσα στα πεύκα???
Ποιοι θα πληρώσουν όλες αυτές τις καταστροφές που κάποιοι ανεγκέφαλοι προκάλεσαν στον εαυτό τους χτίζοντας σπίτια μέσα στο δάσος????
Πόσα κεφάλια (όποιον κι αν είναι όσο ψηλά κι αν είναι) πρέπει να πέσουν για την κατάντια μας??? Σπίτια στο δάσος μέσα, ίσως με άδειες της πολεοδομίας ίσως και σε αποχαρακτηρισμένες περιοχές
Όμως η παρούσα διακυβέρνηση έλαμψε πάλι μέσα από την
Ανικανότητα των κρατικών υπηρεσιών να υπερασπίσουν αυτά για τα οποία ετάχθησαν
Ανεπάρκεια μέσων και υλικών για την αντιμετώπιση μεγάλων πυρκαγιών
Ανικανότητα των υπευθύνων να μάθουν να αντιμετωπίζουν καταστροφικές πυρκαγιές. Είχαμε τόσες και τόσες περιπτώσεις που θα μπορούσαν κάποιοι να μελετήσουν και να μάθουνε επιτέλους πως πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις.
Χθες μιλάγαμε για τις τρεις επιλογές που έχεις
Εκλογές
Ανασχηματισμό
Τίποτα από τα παραπάνω
Σου γνωρίζω λοιπόν ότι η ανοχή μας τελείωσε. Η επιλογή που σου μένει είναι η εξής μια ‘ΕΚΛΟΓΕΣ’.

Δεν υπάρχουν σχόλια: